símptomes al·lèrgia

Nous tractaments per alleujar els símptomes de l’al·lèrgia primaveral  

símptomes al·lèrgia

Més hores de sol, pujada de temperatures, floració dels arbres i plantes… La primavera és una de les estacions preferides per la majoria, ja que l’arribada del bon temps, tot i l’astènia de les primeres setmanes, apuja l’ànim de les persones en poder fer més activitats a l’aire lliure, i és que la llum ens fa posar de millor humor. De totes maneres, algunes vegades aquesta època es pot fer insuportable per a tots aquells que pateixen alguna al·lèrgia primaveral. Existeixen nous tractaments per alleujar els símptomes, t’expliquem quins són.

 

Tractaments per a millorar la salut de les persones al·lèrgiques

 

Els experts expliquen que els tractaments de les al·lèrgies al pol·len es poden enfocar des de 3 perspectives:

  1. Prevenció. S’enfoca en prendre mesures per evitar que l’al·lèrgia es desencadeni. Com es pot fer? La mida més efectiva és no exposar-se al pol·len: Fer servir mascaretes, ulleres de sol, filtres antipol·len i purificadors d’aire.
  2. Simptomatologia. Es basa en tractaments farmacològics que minimitzen els símptomes de l’al·lèrgia com pot ser: el degoteig del nas, esternuts, picor de la llengua, ulls plorosos, congestió… Aquests tractaments no curen les al·lèrgies, només alleugen els símptomes.
  3. Etiològica. El que significa que busca la causa de la malaltia per eliminar-la. Existeix la vacunació amb fàrmacs que aconsegueixen alleujar i fins i tot curar les al·lèrgies al pol·len.

Nous tractaments per alleujar els símptomes de l’al·lèrgia primaveral

Fa molts anys que van comercialitzar-se els denominats medicaments antihistamínics de primera generació. Parlem de components com l’hidroxizina o la dexclorfeniramina que provoquen somnolència en un percentatge molt elevat i comporten altres efectes secundaris com la sequedat de boca, restrenyiment o visió borrosa.

Ara, però, ja fa un temps que han sortit al mercat els antihistamínics de segona generació com la cetirizina, ebastina o mizolastina que no comporten aquesta simptomatologia i aconsegueixen eliminar les molèsties. Fins al moment, aquests són els tractaments de la simptomatologia més eficaços; tot i que en els casos més greus, els professionals recomanen la vacunació definitiva.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *