Millor-aire-condicionat

5 consells per a escollir el millor aire condicionat  

Millor-aire-condicionat

Acabem d’inaugurar l’estiu i amb ell l’època de més calor de tot l’any. Cada vegada és més habitual que les famílies disposin d’aparells d’aire condicionat per evitar les altes temperatures i les problemàtiques que pot comportar: Marejos, excés de sudoració, apatia, pèrdua d’energia, sedentarisme… Si has pensat a instal·lar un aire condicionat a la teva llar, des de RoigSat t’expliquem alguns consells perquè escullis l’aparell que millor s’adapta a les teves necessitats. Descobreix com escollir el millor aire condicionat.

5 consells per instal·lar i comprar el millor aire condicionat

 

És molt habitual que abans de comprar un aparell d’aire condicionat les famílies es fixin en la marca i el preu, però això no sempre representa una garantia d’èxit. Segueix els nostres consells infal·libles per fer-te amb el millor aire condicionat adaptat a les teves necessitats.

 1. Comprovar si la instal·lació està inclosa en el preu de l’aparell. És important que instal·lador i venedor siguin la mateixa persona, ja que un defecte de fàbrica pot impedir la instal·lació o un incident durant aquesta instal·lació pot fer malbé alguna peça de l’aparell, de la qual no es farà responsable el fabricant.
 2. Assessorament professional. És lògic que les famílies comparin preus i marques i demanin diferents pressupostos però la decisió ha de ser meditada i amb el suport d’un professional. D’aquesta manera serà més fàcil escollir l’aire condicionat que millor s’adapta a les teves necessitats.
 3. Tenir en compte el tipus d’habitatge. No és el mateix una casa unifamiliar, que un pis.
  1. En el primer cas té més sentit un sistema de climatització centralitzat que es mou per canonades per les diferents habitacions i és capaç de refredar grans espais.
  2. Splits d’aire condicionat. Recomanat per pisos i apartaments petits, ja que es poden instal·lar en aquelles habitacions on sigui necessari però només refreden espais molt concrets. Són els més habituals pel tipus d’habitatge que es té a Catalunya.
  3. Portàtils. Són els més econòmics i no requereixen instal·lació. També són els menys efectius. Són adequats per a moments puntuals.
 4. Prestacions imprescindibles. Per a poder escollir el millor aire condicionat és necessari que aquest disposi d’unes condicions mínimes: Termòstat regulable, 2 velocitats de ventilador, reixetes ajustables i filtres fàcils de netejar i extreure.
 5. Tecnologia inverter. Permetrà una major eficiència energètica i per tant, ens ajudarà a practicar l’estalvi econòmic i a emetre menys gasos contaminants.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *