control mòbil aire condicionat

Com controlar l’aire condicionat amb el mòbil

control mòbil aire condicionat

La domòtica va guanyant adeptes any rere any i cada vegada és menys estrany trobar-se amb famílies que controlen totalment els electrodomèstics i altres dispositius de la llar des del mòbil. Una de les àrees on més es practica la domòtica és la de la climatització: poder encendre la calefacció o l’aire condicionat abans d’arribar a casa per aconseguir una temperatura ideal, no té preu. Des de RoigSat t’expliquem com pots controlar l’aire condicionat amb el mòbil. Et recordem que hauries de fer un bon manteniment de la caldera i de l’aire condicionat, pots demanar cita amb els nostres tècnics experts.

El control mòbil de l’aire condicionat

Moltes famílies continuen tenint dubtes a l’hora de fer servir el comandament a distància de l’aire condicionat: molts botons i moltes opcions i símbols que no entenem. Des de RoigSat ja et vam ajudar amb aquest assumpte amb una petita guia per entendre el comandament, ara el següent repte és aprendre a controlar l’aire condicionat amb el mòbil. Què és imprescindible?

  1. Un telèfon mòbil amb tecnologia d’infrarojos.
  2. Descarregar-te l’aplicació mòbil associada a la marca del teu aparell d’aire condicionat. Si no saps ben bé quina és l’app més adequada, des de RoigSat et recomanem Remote AC Universal, que com el seu nom indica es tracta d’una aplicació que serveix per a tota mena d’aparells, i a més, és gratuïta.
  3. Si no disposes d’infrarojos al mòbil, pots connectar l’aparell d’aire condicionat a la xarxa wifi de la teva llar i amb això serà suficient. En aquest cas es recomana comptar amb l’app SURE Universal Remote.

Les aplicacions de control d’aires condicionats permeten normalment encendre, apagar i controlar la temperatura dels aparells còmodament des del mòbil.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER