Roigsat obre una nova botiga a Granollers

Roigsat obre una nova botiga a Granollers

Roigsat obre una nova botiga a Granollers amb la finalitat de donar un servei de proximitat als clients del Vallès Oriental. Aquesta és la tercera botiga que obre Roigsat, que ja compta amb una a Cerdanyola i una altra a Girona.

Aquesta botiga, que és oberta des del passat 26 d’abril, es troba al carrer Travesseres número 1 de Granollers; una privilegiada zona per als vianants de la ciutat.

Què trobaràs a la nova botiga Roigsat de Granollers

La vocació i objectiu d’aquesta botiga, com de totes les botigues de Roigsat, és donar un servei de proximitat als clients o futurs clients. Per a això es basa en els següents pilars:

  • Respondre totes les preguntes que el client o futur client tingui en relació al seu aire condicionat, caldera, escalfador d’aigua o qualsevol altre dels serveis oferts per Roigsat.
  • Programació per a revisions i reparació d’avaries.
  • Informació sobre qualsevol dels productes i serveis de climatització de Roigsat.

La botiga també compte, com es pot observar en fotografia, amb exposició de calderes, termòstats i aires condicionats.

Visitar la nova botiga Roigsat de Granollers té premi

Acosta’t a la botiga qualsevol dijous, divendres o dissabte de l’1 al 17 de juny i brinda per celebrar la inauguració de la nova botiga amb un suc Detox. Aquest original brindis és en honor a la campanya d’estiu de Roigsat, que posa l’accent en la importància i necessitat de mantenir l’aire condicionat net d’àcars, virus i fongs.

A més, entre tots els assistents que deixin les seves dades, se sortejaran 20 iPod shuffle el mateix dia 17 de juny.

Però, això no és tot, totes les persones que contractin el manteniment anual del seu aire condicionat, ara per només 79 euros a l’any, es portaran una fantàstica ombrel·la. Aquesta promoció, que és vàlida per a la botiga i la web, acabarà al 30 de juny.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *