Mantenir-ordenat-el-menjador

5 trucs per a mantenir sempre ordenat el menjador

Mantenir-ordenat-el-menjador

L’ordre és una de les grans assignatures pendents de quasi totes les llars, sobretot si hi ha nens i mascotes. Mantenir-ho tot al seu lloc és una mica complicat, però sempre es poden posar en pràctica alguns trucs i idees que et treguin d’un bon embolic si reps una visita inesperada i la casa no està gens presentable. Des de RoigSat t’expliquem en concret alguns trucs per a mantenir sempre ordenat el menjador. Et recordem que hauries de fer un bon manteniment de la caldera i de l’aire condicionat, pots demanar cita amb els nostres tècnics experts.

Com mantenir sempre ordenat el menjador

El menjador i el saló són les parts de la llar més obertes a l’exterior, a les visites i on es fa el 80% de la vida familiar. Sí, es tracta de l’indret de la casa on passem més temps diürn, així que és el primer que es veu (les habitacions es poden mantenir amb les portes tancades, igual que lavabo i cuina).

Un menjador ordenat i net aporta benestar i pau mental als seus habitants, així que pren nota d’aquests consells:

  • Mobles auxiliars per a emmagatzemar tot allò que es queda disseminat pel menjador. Al mercat n’hi ha de preus molt assequibles, amb estils que encaixen perfectament amb les diferents tendències de decoració actual, no molt grans, però amb gran espai interior que permet guardar ràpidament coses que es queden pel mig: plaids del sofà, comandaments a distància, cables, carregadors, llibres a mig llegir, revistes… Alguns exemples:
    • Puf amb emmagatzematge. Es poden obrir i permeten guardar coses a dins, com les típiques mantes o plaids de sofà.
    • Llum de peu amb baldes. Existeixen en el mercat moltes opcions de llums que inclouen petits prestatges que permeten emmagatzemar objectes.
  • Suport per a comandaments a distància. Una altra bona idea és adquirir aquest objecte que permet mantenir ordenats i junts tots els comandaments de la casa. N’hi ha que s’adhereixen al sofà i també de sobretaula per a deixar sobre el moble del telèfon. Amb dissenys actuals per crear harmonia decorativa.
  • Organitzador de recolza braços per al sofà amb safata. Permet disposar d’un espai on mantenir en ordre des de revistes a gots o tasses de cafè i llibretes.
  • Caixa organitzadora de cables. Permet emmagatzemar fins a tres tipus de cables diferents, evitant que es quedin pel mig o s’enredin.
  • Safata buidabutxaques. Permet deixar en un mateix espai tot allò que portis a les butxaques: claus, monedes, xiclets… No creen la sensació de desordre i faciliten agafar i deixar coses sempre que surtis i entris a casa.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER