Festes-segures

Calefacció, espais tancats i Covid-19: Consells per a gaudir d’unes festes segures

Festes-segures

Les xifres de contagi de la Covid-19 pugen, es parla d’una sisena onada, d’aplicar noves restriccions i tot en un context de vacunació dels majors de 60 anys amb la tercera dosi de la vacuna. Mentrestant, un gruix important de la població es nega a rebre el vaccí, tot i que algunes mesures com l’obligatorietat de presentar el certificat europeu de les vacunes contra la Covid abans d’entrar a establiments tancats, ha fet que molts s’estiguin animant a rebre les seves dosis. Així i tot, com dèiem al principi, el context no ajuda a celebrar unes festes de Nadal segures. Des de RoigSat t’expliquem alguns consells i trucs que pots aplicar a la teva llar durant l’època nadalenca per evitar al màxim els contagis i gaudir d’unes festes segures.

Recorda que el manteniment de la teva caldera és molt rellevant per evitar sorpreses desagradables quan les temperatures baixen, com quedar-se sense aigua calenta o amb els radiadors fora de servei.

Consells per a gaudir d’unes festes segures aquest Nadal

Segones festes nadalenques de l’era postCovid-19. Tot feia pensar que es podrien recuperar les velles tradicions i les famílies al complet es reunirien de nou. En realitat, la immunitat de grup s’està endarrerint perquè encara són moltes les persones que no s’han vacunat i mentrestant entren en acció les noves variants que tenen l’escenari perfecte per a propagar-se. Apunta aquests consells per a poder gaudir de Nadal i de les seves celebracions.

  1. Evitar les reunions de més de dues o tres bombolles de convivència.
  2. Realitzar un test d’antígens previ al sopar o dinar de torn. A les farmàcies es poden trobar per poc més de 5 euros (depenent de l’establiment, la tarifa pot augmentar lleugerament).
  3. Mantenir una finestra oberta perquè es pugui ventilar la llar.
  4. Fer servir un purificador d’aire que permeti netejar l’aire que s’acumuli a l’entorn.
  5. Els dinars de migdia, millor en espais oberts si la climatologia ho permet. Si no fa vent, ni plou, el lloc ideal són les terrasses àmplies. Pots adquirir estufes exteriors com les dels restaurants i si fa un dia assolellat s’estarà d’allò més bé a l’aire lliure.
  6. Fer servir la calefacció exclusivament si fa molt de fred i sempre acompanyada d’un purificador d’aire i de la ventilació cada hora obrint una porta o una finestra.
  7. Anar ben abrigats als àpats nadalencs.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER