Sostenibilitat

Les 6 regles bàsiques de la sostenibilitat

Sostenibilitat

La sostenibilitat ha arribat, ja fa temps, a quasi totes les llars. L’eficiència energètica, el reciclatge, la reducció del consum, la utilització de materials ecològics… Són moltes les maneres de poder fer d’una llar, un lloc on al marge de trobar confort i tranquil·litat, també es pugui apostar per una conscienciació que permeti posar un granet de sorra per aconseguir aturar el canvi climàtic i protegir el medi ambient, entre altres. Des de RoigSat t’expliquem algunes regles bàsiques per a la sostenibilitat i et recordem els nostres serveis de manteniment i instal·lació de calderes i aires condicionats. Si necessites demanar cita, ho pots fer online des d’aquí.

Les regles bàsiques de la sostenibilitat a la llar

La preocupació per viure en habitatges sostenibles creix any rere any, quasi a la mateixa velocitat que la societat es fa conscient del canvi climàtic i de les conseqüències de la petjada humana sobre la natura i els ecosistemes. T’expliquem algunes regles bàsiques de sostenibilitat:

  1. Adquireix productes de gran eficiència energètica. Normalment apareix a l’etiquetatge per colors, la lletra A+ i de color verd correspon amb aquells aparells i electrodomèstics amb una eficiència màxima.
  2. Fer servir energies renovables. Es pot aconseguir generar energia mitjançant plaques solars o circuits d’aerotèrmia perquè puguin funcionar els radiadors, es tingui accés a l’aigua calenta sanitària, l’aire condicionat, els llums de la llar…
  3. Termòstats intel·ligents. Permetran adequar la temperatura a les necessitats reals i estalviar energia i també a la factura elèctrica.
  4. Domòtica. Així és possible gestionar la llar des de la distància i estalviar: Apagar i encendre llums, controlar el consum elèctric, canviar els graus de temperatura quan no hi ha ningú a la llar, encendre abans per escalfar la casa, etc.
  5. Qualitat de l’aire. És rellevant per fer la teva llar més sostenible i confortable. S’aconsegueix fent servir purificadors d’aire.
  6. Productes ecològics i sense tòxics. És primordial que la neteja de la llar es dugui a terme amb productes ecològics, amb segell de qualitat i sense tòxics perquè un habitatge es consideri sostenible. Això ajudarà a la conservació del medi ambient, però també millorarà la salut dels seus habitants.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER