Evitar-humitat-i-floriment

Com eliminar la humitat i la floridura de la teva llar

Evitar-humitat-i-floriment

Nou any, nous propòsits i noves rutines. Molta gent aprofita el mes de gener per introduir canvis a les seves vides. I si un d’aquests canvis és millorar el benestar a la teva llar? Al marge de contractar un bon servei de manteniment de calderes i aire condicionat amb RoigSat (i així evitar mal de caps i sorpreses desagradables com quedar-te sense aigua calenta a l’hivern) pots eliminar la humitat i la floridura a la teva llar, que representen un focus de bacteris, virus i l’inici de possibles malalties respiratòries i d’altre tipus. T’expliquem com fer-ho de forma fàcil i efectiva.

Trucs per eliminar la humitat i la floridura

La humitat d’una llar pot danyar l’estructura de la construcció (casa, pis, adossat…) i la floridura pot ser perjudicial per a la salut dels que l’habiten. Apunta les següents passes que pots dur a terme per a eliminar-les completament:

  1. Identifica la font de la humitat. La humitat pot tenir el seu origen en fuites d’aigua, condensació o filtracions.
  2. Repara les fonts d’humitat. Si has trobat una fuita d’aigua o una filtració, és important que les reparis com més aviat millor per a evitar més danys. És recomanable contractar un professional perquè dugui a terme aquests treballs.
  3. Ventila adequadament la teva llar. Una bona ventilació pot ajudar a reduir la humitat. Assegura’t d’obrir les finestres cada dia un mínim de 10 minuts i així permetre que l’aire fresc circuli i redueixi la humitat. També pots utilitzar ventiladors o deshumidificadors per ajudar a eliminar la humitat de l’aire.
  4. Neteja els indrets afectats amb floridura. És rellevant eliminar immediatament la floridura de la teva llar per evitar problemes de salut. Pots fer servir una solució d’aigua i sabó per a netejar les àrees afectades, assegurant-te d’assecar bé la zona després de netejar-la. També pots emprar un producte especialitzat seguint, amb molta cura, les instruccions del fabricant.
  5. Evita la formació de floridura en el futur. Mantenir la llar ben ventilada, evitar l’acumulació d’aigua i usar productes deshumidificadors poden ajudar-te.

                                                                                       

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER