Estil-japandi

Les claus de la decoració estil japandi

Estil-japandi

L’estil japandi és una tendència de disseny interior que combina elements de la decoració japonesa i escandinava. L’estil japandi es caracteritza per la seva simplicitat, minimalisme i senzillesa, i s’enfoca en la creació d’espais càlids i acollidors. Des de RoigSat t’expliquem quines són les claus d’aquest estil de decoració per fer de la teva llar un indret més acollidor i de disseny; i et recordem que el manteniment de la teva caldera és molt important per evitar sorpreses desagradables quan les temperatures baixen, com quedar-se sense aigua calenta o amb els radiadors fora de servei.

Les claus de l’estil japandi

L’estil japandi s’ha convertit en una tendència actual en decoració de la llar i les seves senyes d’identitat són, entre altres, fer servir plantes, colors neutres i elements naturals en un ambient minimalista i funcional. Tot i això, no es tracta d’un estil nou, ja que es va començar a fer servir fa més de cent anys.

  1. Barreja la filosofia wabi-sabi japonesa (exaltació de la bellesa de la imperfecció i tot allò que sigui efímer) amb la filosofia hygge dels danesos (es centra en ambients acollidors, reconfortants i entorns agradables).
  2. Cerca d’espais senzills, còmodes i funcionals.
  3. El minimalisme i l’ús de materials naturals com la fusta, la pedra, la tela de lli o el paper d’arròs són elements essencials.
  4. Les plantes són protagonistes, ja que purifiquen l’ambient i camuflen el soroll.
  5. Paleta de colors neutres per a crear un ambient equilibrat i harmoniós.
  6. Mobiliari amb línies simples. Es col·loquen de manera estratègica per a maximitzar l’espai i millorar la circulació de l’aire.
  7. Ús de fibres com el bambú, el vímet, la ceràmica o els papers pintats texturitzats.

L’estil japandi és una tendència de disseny interior versàtil i atemporal, i s’adapta bé a una àmplia varietat d’estils de vida i preferències personals. Si estàs buscant una manera de donar-li a la teva llar un ambient càlid i acollidor, l’estil japandi és una excel·lent opció a considerar. Ofereix una combinació única d’elegància, simplicitat i connexió amb la natura que és difícil d’igualar.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER