Consells per escalfar el teu lloc d’estudi a casa  

Teletreball, estudi, espai creatiu… Cada vegada més gent treballa des de casa i també un percentatge destacat d’estudiants prefereixen dedicar les seves hores d’estudi a casa en comptes d’anar a una biblioteca. Ara amb la baixada de les temperatures és habitual que els nostres espais personals i despatxos es quedin freds: Encara no és temps de posar la calefacció però estar asseguts a una cadira i quiets contribueix a tenir una sensació tèrmica baixa. Des de RoigSat et donem alguns trucs per escalfar el teu lloc d’estudi a casa.

5 consells per escalfar el teu lloc d’estudi o treball a casa

 

  1. Roba còmoda, ampla i de teixits de cotó. Encara que no ho sembli el tipus de roba, no parlem del teixit, pot condicionar la nostra sensació tèrmica. Uns texans estripats, una faldilla molt curta o una samarreta d’elastà arrapada, encara que sigui de màniga llarga ens pot fer sentir més fred que una samarreta de cotó de màniga curta i uns pantalons de xandall. Així que a casa roba de cotó, ampla i molt còmoda. Sempre pots tenir a mà un mocador pel coll i una jaqueta.
  2. Porta tancada. A moltes persones el fet de tancar-se en una habitació els fa sentir angoixa i empresonats, prefereixen els espais oberts. Però si estàs a prop d’una finestra que et permeti mirar fora i gaudir de llum natural, aquesta angoixa desapareixerà i aconseguiràs mantenir la temperatura de l’espai.
  3. Portes i finestres ben aïllades. Important perquè el fred no es coli a dins de la nostra sala d’estudi o treball. Si tens materials antics que deixen passar l’aire pots mirar de tapar-los amb alguna peça de roba o fins i tot amb cinta aïllant.
  4. Beguda calenta. Una cafè, té o infusió; quan arriba la tardor és recomanable tenir ben a prop una beguda calenta pes escalfar el cos.
  5. Moviment. Com? Moviment? Però si he d’estar assegut? És important que canviïs de posició cada hora, ja no només pels teus ulls i les teves cervicals, això farà que el cos s’escalfi en posar-se en moviment i no quedar-se paralitzat durant hores.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER