estiu-2020

8 consells per a preparar-se per a l’arribada de l’estiu

estiu-2020

Falten 5 dies per a l’arribada de l’estiu 2020 després d’una primavera molt atípica. La pandèmia mundial de coronavirus, el confinament, la crisi econòmica que s’ha derivat… Tot ha contribuït perquè aquesta estació hagi passat desapercebuda. El que és cert és que tot i que hem viscut unes jornades una mica més plujoses de l’habitual al mes de juny, ja comencem a notar que les temperatures estan pujant. Segueix els consells de RoigSat per poder preparar-te per a l’arribada de l’estiu.

8 consells bàsics per fer front a la calor i preparar-se per a l’arribada de l’estiu

 

L’aire condicionat és un dels imprescindibles de tots els estius. Enguany però, existeixen moltes reserves entre les famílies a causa de la Covid-19, però com es va explicar en aquest article, informes elaborats per entitats oficials del sector han determinat que és primordial un bon manteniment i neteja dels filtres i l’aparell per evitar la difusió de virus i bacteris. Tenint això en compte, des de RoigSat t’expliquem també quines altres coses pots fer per poder fer front a la calor estiuenca i estar prepart per aquesta estació.

  1. Canviar la roba de llit i apostar per teixits lleugers i transpirables.
  2. Evitar els àpats copiosos després de les 8 de la tarda, ja que la calor pot afectar els ritmes de la nostra digestió i provocar malestar.
  3. Ventilar l’habitació mitja hora abans d’anar a dormir. Pot ajudar a refrescar les parets i renovar l’aire. Sempre que l’entorn no tingui molta pol·lució.
  4. Guardar a la nevera una ampolla d’aigua fresca i anar reomplint-la a mesura que sigui necessari.
  5. Evitar les begudes amb gas i altres refrescs edulcorats o ensucrats, ja que contribueixen a la deshidratació i fan venir més set. Una alternativa és preparar una barreja d’aigua i fruites tallades, d’aquesta manera aconseguim aportar gust a l’aigua en format refresc natural i molt saludable.
  6. Evitar practicar esport i altres activitats a l’aire lliure durant les hores centrals del dia (12 h-16 h).
  7. Fer servir protecció solar per evitar cremades a la pell. En aquests moments de l’any és quan els raigs solars incideixen més perpendicularment sobre la Terra i tenen major efecte sobre el nostre cos.
  8. Comença a fer servir barrets, ulleres de sol i altres elements que t’ajudin a protegir-te de la radiació solar.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *