Una persona fent ús de l'aire condicionat a l'hivern

Aire condicionat a l’hivern, una solució eficaç per a la teva llar

Encara que són aparells que relacionem amb la calor de l’estiu, podem adaptar-los per combatre el fred. Des de RoigSat, t’expliquem com utilitzar l’aire condicionat a l’hivern.

L’aire condicionat és un aparell que té l’anomenada funció 2 en 1. Serveix tant per estar fresc a l’estiu com per escalfar la casa a l’hivern. Si a la teva llar ja disposes d’un aire condicionat o no hi ha espai suficient per incorporar un sistema de calefacció, pots fer ús de la bomba de calor. Amb aquests senzills passos, aprendràs a treure profit del teu aire condicionat a l’hivern.

Com utilitzar la bomba de calor de l’aire condicionat?

El funcionament de la bomba de calor és molt senzill. De la mateixa manera que amb l’aire fred, només has de seleccionar la temperatura que desitgis a través del comandament a distància. Per aprofitar al màxim la bomba de calor i escalfar la teva llar, has de tenir en compte els factors següents.

En primer lloc, has de tenir present que la temperatura recomanada és de 22 graus. És important no excedir aquesta xifra, ja que cada grau de més incrementa el consum en un 7%. A més, si superem aquest llindar, l’ambient es resseca.

En segon lloc, selecciona l’opció perquè l’aparell expulsi l’aire cap a la part inferior de la llar. D’aquesta manera, evitaràs que l’aire es condensi al sostre sense aconseguir que escalfi bé les habitacions de la casa. A més, evitaràs que el terra estigui fred i combatràs la sensació de fred als peus.

En tercer lloc, pots triar una opció per combatre el fred durant la nit. L’aire condicionat a l’hivern ajuda a fer front a les baixes temperatures durant la nit. Si casa teva es refreda, pots seleccionar l’opció sleep, que et permetrà mantenir una temperatura constant al llarg de la nit. D’aquesta manera, t’asseguraràs que no passes fred mentre dorms.

Finalment, evita assecar la roba sota l’aire condicionat encès. D’aquesta manera, evitaràs que augmenti la humitat a la teva llar i estalviaràs en consum energètic.

Experts en instal·lació de bombes de calor

A RoigSat comptem amb un equip tècnic expert en instal·lació de bombes de calor per a aire condicionat. Per treure profit de l’aire condicionat a l’hivern, fes clic aquí.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER