L’auge de l’aerotèrmia  

aerotèrmia

 

Aire condicionat sostenible i econòmic? És possible amb l’aerotèrmia. Les noves tecnologies han avançat i els progressos en el sector de la llar han fet un impuls superlatiu. Ja és possible gaudir de totes les comoditats a casa tenint cura del medi ambient i també de la teva butxaca. L’aerotèrmia permet aprofitar l’energia de l’aire de la manera més neta.

 

Què és l’aerotèrmia?

 

La indústria de la climatització ha aconseguit l’equilibri entre el benestar i el respecte amb el medi ambient: Han creat l’aerotèrmia, una nova tecnologia que aprofita l’energia de l’aire que hi ha a l’ambient. Una opció totalment gratuïta i sostenible de la que ja et van parlar més acuradament en aquest article.

 

L’aerotèrmia també es pot fer servir amb els equips de calefacció i generació d’aigua calenta sanitària, en aquests casos mitjançant una bomba de calor inverter. Les bombes de calor són màquines tèrmiques que extrauen energia d’un lloc per cedir-la a un altre.

 

El funcionament de l’aerotèrmia

 

Els equips tèrmics d’aerotèrmia fan servir bombes de calor de tipus aire-aigua a diferència dels equips tradicionals que fan ús de bombes aire-aire. En el cas de l’aerotèrmia, la maquinària fa que la calor o el fred es cedeixi a un circuit amb aigua.

 

  1. Mode calefacció i aire condicionat: S’extrau energia de l’exterior (aire de l’ambient).

 

L’aerotèrmia: Una energia renovable?

 

Com hem explicat a l’inici d’aquest article, l’aerotèrmia aconsegueix estalvi en el consum i és respectuosa amb el medi ambient. Per què? Aquesta mena d’equips agafen l’energia de l’aire exterior i això permet que el 75% de l’energia que fan servir sigui renovable i només un 25%, elèctrica.

 

Tradicionalment l’aerotèrmia es feia servir més en aquelles llars on no era possible la instal·lació d’una caldera per aconseguir calefacció i aigua calenta. Amb l’auge d’aquesta tecnologia, s’ha traslladat també a totes aquelles famílies que volen aconseguir un aire condicionat sense un consum tan gran d’electricitat.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *