Eficiència-energètica-radiadors

Com incrementar l’eficiència energètica amb radiadors a la teva llar

Eficiència-energètica-radiadors

L’actual pujada de preus està fent que la majoria de famílies hagin començat a escurçar-se el cinturó i a pensar en l’estalvi pel que pugui passar en el futur. Són temps de ser previsor i això passar per intentar estalviar al màxim en la calefacció aquest hivern, cosa de la qual ja et vam compartir alguns consells des d’aquest blog fa pocs dies. Una altra qüestió a tenir en compte implica incrementar l’eficiència en el cas concret dels radiadors. T’expliquem com practicar l’eficiència energètica i així complementar els trucs d’estalvi a la factura elèctrica i de gas. Recorda que és indispensable fer un bon manteniment de la caldera i de l’aire condicionat, pots demanar cita amb els nostres tècnics experts.

Millorar l’eficiència energètica amb radiadors a la teva llar

Els radiadors eficients eviten un consum excessiu d’energia permetent abaratir els costos energètics. Aquests aparells són els que s’encarreguen de repartir la calor a dins de les habitacions d’una llar i un complement totalment necessari en la majoria de sistemes de calefacció.

Abans d’instal·lar un sistema de calefacció o en el moment que es vulgui renovar o quan s’adquireix un habitatge de segona mà que ja compta amb aquests aparells, és important fer una anàlisi dels tipus de radiadors que existeixen i escollir els més eficients. Ara mateix els radiadors de baixa temperatura són els que ofereixen un estalvi d’energia més potent.

Al marge d’escollir radiadors eficients és rellevant realitzar un bon manteniment, cosa que evitarà avaries que incrementin el preu. El més recomanable és que professionals de la climatització, com els nostres tècnics de RoigSat, facin aquestes revisions, però s’han de conèixer quines són les passes imprescindibles per a evitar enganys si es contracten empreses sense referències.

Els beneficis d’escollir radiadors amb el teu sistema de calefacció

  • S’adapten a qualsevol mena de sistema: caldera, bomba de calor, caldera de biomassa, geotèrmia…
  • Confort tèrmic (transmeten calor de forma ràpida).
  • Estètics (s’integren fàcilment a qualsevol indret).
  • Eficients.
  • Segurs.
  • Regulables.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER