Una persona aplica les recomanacions de RoigSat per millorar el rendiment de la caldera

Com millorar el rendiment de la caldera?

La caldera és un aparell necessari per tenir una bona climatització a la llar. Per tal de millorar el rendiment de la caldera, des de RoigSat t’expliquem els passos que has de seguir.

Hi ha persones que no tenen massa en compte la caldera fins que deixa de funcionar. No obstant això, és molt important considerar l’estat de l’aparell per tenir una bona temperatura a la llar. Millorar el rendiment de la caldera resulta senzill amb les següents recomanacions.

Regula la temperatura de treball de la caldera per a calefacció

En el cas que la caldera sigui de condensació, la temperatura adequada acostuma a ser d’entre els 55 i 60 °C. No obstant això, has de tenir en compte que en els dies amb temperatures més baixes, en funció de la teva instal·lació hauràs d’incrementar-la més.

En el cas que sigui una caldera que produeix aigua calenta sanitària, hauràs de regular també la temperatura a la qual vols que surti l’aigua calenta de les aixetes. Si és una caldera mural mixta instantània, la temperatura ha de situar-se entre els 40 i 50 °C. Si es tracta d’una caldera amb acumulador incorporat o amb acumulador extern, haurà de situar-se entre els 55 i 60 °C.

Inverteix en un termòstat intel·ligent

Un termòstat intel·ligent serveix per controlar la temperatura de la teva llar, així com per aprendre de manera intel·ligent els patrons d’estil de vida i, d’aquesta manera, mantenir la llar a la temperatura adequada en funció de les teves necessitats.

Aquest aparell funciona connectant-se a Internet. A través d’una aplicació en un telèfon mòbil o tauleta, el termòstat intel·ligent pot controlar-se de manera remota. Aquesta funcionalitat suposa molts avantatges pel que fa a la climatització de la teva llar.

Fes una revisió anual de la caldera

Per millorar el rendiment de la caldera, resulta fonamental el manteniment de l’aparell amb una periodicitat anual. D’aquesta manera, tindràs les garanties que la caldera funciona correctament i amb unes condicions segures.

Durant la revisió de la teva caldera, un tècnic expert realitzarà la comprovació dels controls de l’aparell, juntament amb altres elements com els ajustos de pressió, els conductes i les canonades. A RoigSat som experts en manteniment de calderes i duem a terme una revisió exclusiva de 14 punts perquè tinguis confort tèrmic a la llar d’una forma eficient i segura. Per a més informació fes clic aquí.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER