Projectes-ecologia-salvar-el-planeta

Projectes d’ecologia per salvar el planeta

Projectes-ecologia-salvar-el-planeta

Salvar el planeta. Revertir la situació. Aturar el canvi climàtic. Protegir el medi ambient. L’ecologisme ja fa temps que està present a les agendes polítiques de les principals institucions i organitzacions del planeta. La majoria de les vegades s’ha acusat als governs i a les grans corporacions de greenwashing i és que de moment, tenim moltes paraules, però pocs fets. Els experts vaticinen que buscar noves fòrmules i solucions és indispensable per un futur a la Terra on l’espècie humana pugui continuar vivint i per fer-ho la investigació és molt necessària. Des de RoigSat t’expliquem alguns projectes d’ecologia que s’estan duent a terme per salvar el planeta. Recorda que els nostres serveis de manteniment i instal·lació de calderes i aires condicionats són respectuosos mediambientalment i compten amb els certificats ISO oficials. Si necessites demanar cita, ho pots fer online des d’aquí.

Els projectes d’ecologia capdavanters

  1. Una planta de cervesa zero emissions. La marca de cervesa Heineken ha convertit la seva planta situada a Jaén en la primera fàbrica d’aquesta beguda que no presenta emissions. Ho ha aconseguit posant en marxa un projecte d’energia tèrmica renovable fent servir l’olivera com a matèria primera per a la biomassa que es converteix en energia.
  2. Agricultura vertical. Des de RoigSat ja hem parlat en altres ocasions sobre les granges verticals, ara ens centrem en el projecte Sky Greens, una de les primeres iniciatives d’agricultura vertical al món. Busquen constantment solucions per a produir vegetals i fruites fent servir el mínim de terra, aigua i recursos energètics.
  3. Texans més duradors. L’empresa Nudie Jeans ja va començar l’any 2015 amb una ferma aposta per la sostenibilitat obrint botigues de reparació de texans per allargar la seva vida útil i evitar substituir-los per noves peces de roba. De tota manera, a les seves peces noves de roba fan servir materials sostenibles com el cotó orgànic i reciclat.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER