Nit-de-Cap-d'Any

4 consells per gaudir d’una nit de cap d’any responsable  

Nit-de-Cap-d'Any

Existeixen dos tipus de persones: Les que adoren sortir la nit de cap d’any i les que no. Les segones estan d’enhorabona aquest any, ja que la pandèmia de coronavirus ens obligarà a passar a casa la nit més màgica (amb permís de Sant Joan). En aquest article la setmana passada ja et van donar alguns consells per celebrar els àpats de Nadal amb responsabilitat, ara apunta aquests per gaudir d’una nit festiva en petit comitè.

Consells per celebrar una nit de cap d’any responsable

 De ben segur que enguany acomiadarem el 2020, l’any de la pandèmia, amb moltes ganes. Això sí, les festes multitudinàries, els cotillons compartits i les abraçades s’hauran de deixar per l’any vinent. Tanmateix, si la nit del 31 de desembre tradicionalment les línies telefòniques es saturen, també les aplicacions de missatgeria mòbil, enguany segurament es triplicarà perquè moltes famílies no podran reunir-se i les videotrucades es multiplicaran.

  1. Festes reduïdes. Cada comunitat té la seva normativa, a Catalunya es poden reunir fins a 10 persones la Nit de Cap d’Any que pertanyin com a màxim, a dues bombolles de convivència diferents.
  2. Distància de seguretat. El més important és que l’espai on es faci la reunió estigui ventilat perquè l’aire es renovi i que els assistents portin la mascareta tota l’estona a excepció del moment de menjar i beure. Així i tot, no està de més que s’intenta mantenir certa distancia entre els comensals durant el sopar i després. Evitem al màxim el contacte directe.
  3. Evitar les celebracions nombroses. Sí, hem dit que les reunions seran com a màxim de 10 persones, però els agents de les forces i cossos de seguretat no tenen temps d’anar casa per casa a comprovar-ho. Tot queda sota la nostra responsabilitat i de festes il·legals, n’hi haurà unes quantes, teva és la responsabilitat de no anar-hi.
  4. Evitar els llocs tancats. Com hem dit abans, en llocs on el temps sigui una mica més amable és millor reunir-se en terrasses. Unes estufes i uns bons abrics són una bona manera de celebrar una Nit de Cap d’Any diferent. Això només pels més valents. T’atreveixes?

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *