Confort-a-la-llar

7 consells per a millorar el benestar a la teva llar

Confort-a-la-llar

Amb l’arribada de l’estiu els graus del termòmetre es disparen, tenim més calor i estem més cansats com a conseqüència directa de l’exposició a les altes temperatures. També fem més activitats i és important hidratar-se contínuament per a compensar la pèrdua de líquids que provoca la xafogor. Els aparells d’aire condicionat permeten establir un estat de confort regular a totes les llars durant l’època estival quan volem restar a casa. I és que la temperatura juga un paper molt important en el benestar d’una llar, també la seva ubicació i les relacions i la convivència amb família, amics, parella o companys de pis.

Consells per a millorar el benestar a la teva llar

Des de RoigSat et compartim alguns trucs per a poder millorar el benestar a la teva llar des de diferents perspectives, però fent especial èmfasi en la part climatològica, on som experts i on podem donar-te els millors consells.

  1. Temperatura i benestar. És important mantenir una temperatura agradable a la llar tant a l’hivern com a l’estiu. Ni massa fred, ni massa calor perquè el confort sigui absolut. A RoigSat som experts en instal·lació i manteniment d’aires condicionats.
  2. Ordre i benestar. Mantenir ordenats els espais, armaris i calaixos aporten una sensació de pau i benestar.
  3. Plantes i benestar. Les flors i les plantes d’interior aporten un toc de color a l’espai, transmeten energia, vida i optimisme. A més, a totes les èpoques de l’any fan caliu.
  4. Reciclatge i benestar. Mantenir a ratlla el reciclatge a la cuina amb els recipients ordenats i correctament col·locats aportarà harmonia a la llar. També el fet de reutilitzar tots aquells objectes que ja no fem servir donant-los una segona vida, per exemple, els pots de vidre de les conserves poden fer-se servir per a l’emmagatzematge d’espècies, farines, etc.
  5. Olor i benestar. Perquè l’ambient de la teva llar sigui agradable és imprescindible que faci bona olor. Fugir de les pudors de tabac (millor fumar sempre en exteriors, balcó Terrassa o galeries) i ventilar correctament. En aquest article t’expliquem com fer una bona ventilació i en aquest altre parlem dels purificadors d’aire, eliminen els virus, bacteris, partícules en suspensió i n’hi ha que tenen fragàncies.
  6. Espai i benestar. L’estil minimalista s’ha popularitzat, potser no t’agrada massa, però hauries d’intentar desfer-te d’allò que és innecessari i evitar acumular figuretes i altres objectes que no aporten benestar a la teva llar. Els mobles imprescindibles ens ajuden a crear espais més oberts i fer sensació d’amplitud, cosa que genera confort.
  7. Estalvi energètic i benestar. És important gaudir de les comoditats de la teva llar però sense oblidar-te de les possibles despeses. Pots fer servir l’aire condicionat, però tenir cura dels graus de temperatura (no posar-ho a 18 graus, apagar-lo i al cap de poca estona tornar a encendre, això consumeix molt. És millor deixar-lo a una temperatura constant de 23-24 graus. I hauries d’aplicar el mateix amb la calefacció durant l’hivern. En aquest article t’expliquem alguns consells sobre estalvi energètic.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER