Aire-condicionat-tardor

Arriba la tardor, puc seguir fent servir l’aire condicionat?

Aire-condicionat-tardor

Existeixen dues classes de persones: Les que sempre tenen fred i les que sempre tenen calor, sigui l’època de l’any que sigui, no importa l’estació ni la temperatura exterior o interior, les seves sensacions sempre són iguals. És cert que amb el canvi climàtic les estacions s’han difós, i els hiverns són cada vegada més curts i l’estiu s’allarga més enllà del setembre; així que és habitual que moltes famílies encara facin servir l’aire condicionat (en mode fred) a la tardor. En qualsevol cas, el facis servir o no, des de RoigSat et recomanem fer un bon manteniment dels teus aparells per evitar sorpreses desagradables.

L’ús de l’aire condicionat fora de l’estiu

L’arribada de la tardor suposa canvis bruscs de temperatura i molta diferència entre els graus que es registren a l’exterior i als espais interiors, tot això condiciona l’ús dels aparells climàtics de la llar. Es pot continuar fent servir l’aire condicionat? Depèn de les persones i de la seva situació personal. Què has de tenir en compte?

  1. Fer servir la màquina d’split o els conductes és beneficiós per a l’aparell. Un electrodomèstic aturat comporta més problemes.
  2. Els aires condicionats amb bomba de calor també es poden fer servir durant l’hivern o fins i tot, durant la resta de l’any, escollint la modalitat preferida: Aire fred o aire calent.

Certament, l’aire condicionat pot ajudar a pal·liar els canvis bruscs de temperatura típics de la tardor mantenint uns graus fixos que evitin corrents d’aire, refredats d’entretemps i altres inconvenients. Des de RoigSat et recomanem que facis un bon manteniment del teu aparell d’aire condicionat, imprescindible per a poder gaudir de climatització de qualitat durant qualsevol època de l’any.

 

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER