La casa de vidre, com viure en harmonia amb el medi ambient

casa-de-vidre

Qui no ha tingut una casa arbre de petit o no ha pensat alguna vegada deixar-ho tot i anar-se’n a viure al camp? Segur que sí. Gens millor per viure en harmonia amb el medi ambient que instal·lar-se enmig del bosc o, millor encara, en una casa de vidre damunt d’un arbre. Però no t’imaginis un estil de vida tipus Tarzan, això ja està antiquat.

Com és la casa de vidre

L’arquitecte, Aibek Almassov, ha dissenyat una casa arbre de vidre que és una autèntica meravella. El disseny de Almassov disposa de quatre plantes circulars connectades per una escala de caragol. L’habitatge està dissenyat de forma cilíndrica perquè un arbre flueixi enmig d’ell, a més té panells solars per donar energia de nit i s’alimenta d’aigua de pluja per al consum humà.

La casa arbre va ser dissenyada l’any 2013 però els inversors la van deixar de costat. No obstant això, actualment companyies vidrieres i fabricadores de panells solars han mostrat interès a finançar-la. Segons una entrevista que va donar Almassov al Huffington Post, aquest disseny serà una realitat en 2017. L’arquitecte creu firmament que pugui arribar a ser una solució real per als edificis públics.

De moment, no sembla que pugui en un habitatge, ja que no hi ha espai per a un dormitori sense llum, així que la seva funció com a espai públic potser sigui la millor. Sens dubte, podria convertir-se en una opció per viure en un futur pròxim.

casa-de-vidre

casa-de-vidre

casa-de-vidre

Més informació a Amasow.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *