Principals avantatges de les calderes de condensació

ventajas-calderas-condensacion-2

Una alternativa molt bona als mitjans tradicionals de calefacció són les calderes de condensació. T’expliquem perquè.

Les calderes de condensació són aparells d’alta eficiència energètica, gràcies als quals es pot estalviar un 30% en energia. Aquestes calderes es beneficien de la calor latent en la combustió al fer un canvi d’estat des de gasós a líquid, obtenint els avantatges de l’energia generada en aquesta combustió.

Reduir la contaminació i estalviar diners són les dues principals raons per començar a utilitzar aquest tipus de producte enfront a les que no són de condensació. Si et preguntes com estalviar energia i diners, aquest article és per tu. En aquest post destacarem quins són els principals avantatges de les calderes de condensació.

Avantatges de les calderes de condensació

Veiem quins avantatges d’estalvi suposa per tu utilitzar les calderes de condensació com energia abans que altres mètodes.

  1. Estalvies en la factura del gas, gràcies a que les noves calderes et permeten aconseguir un estalvi energètic que es troba entre el 15% i el 30% de la factura total.
  2. Més eficiència energètica, posat que la classe de tecnologia que aquestes utilitzen els hi permet aprofitar per complet el poder calorífic del combustible que s’ha utilitzat (és a dir, el P.C.S). Per altra part, val a dir que les calderes que no són de condensació solament utilitzen una part més petita d’aquest poder calorífic (el P.C.I.). De manera que les calderes de condensació aprofitarien també, com comentàvem abans, no només la calor sensible, sinó també el calor de combustible latent.
  3. Fan menys emissions de CO2 i NO: gràcies a aquest tipus de calderes, aquestes emissions baixen de manera molt important, gràcies al seu millor sistema de combustió, el seu alt rendiment i el seu consum inferior de combustible.
  4. Gairebé no fan soroll. El qual permet reduir la contaminació acústica i és d’agrair pels qui l’estiguin utilitzant.
  5. Posseeixen un intercanviador de calor, que està especialment dissenyat per produir un rendiment més elevat i generar menys partícules que contaminen l’atmosfera.

Estàs pensant en instal·lar a la teva llar una caldera de condensació? Pots mirar els models de calderes de condensació que instal·lem.

Si tens algun problema amb la teva caldera de condensació, consulta’ns. Som experts en manteniment de sistemes de calefacció.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *