lliga inclusiva del vallès

RoigSat col·labora amb la 1a Lliga Inclusiva del Vallès

lliga inclusiva del vallès

El passat 14 de maig es van entregar el premis de la 1a Lliga Inclusiva del Vallès. RoigSat, sempre col·laborant amb l’esport, va regalar obsequis als participants d’aquest campeonat. Felicitats a tot/es!

 

Emociona’t amb la 1a Lliga Inclusiva del Vallès

La 1a Lliga Inclusiva del Vallés ja és una realitat. No ha estat res fàcil, però amb molt esforç i dedicació, entre tots s’ha aconseguit acabar la temporada. Destaquem la participació del ‘FC Taina’, de l’entitat SIL Taina de Sabadell amb 3 equips participants, ‘Els Jugones’, ‘Street Football’ i ‘Els Saballuts’; també la participació del ‘Club Pingui’, de l’entitat Fupar de Terrassa i el ‘FC Vallés’ de la Fundació Privada Vallès Oriental. Gràcies a tots!

 

És una lliga diferent en tots els aspectes. Aquest campionat ha estat creat per persones amb una discapacitat intel·lectual pertanyents al ‘FC Taina’. A més, ha rebut el suport incondicional de li Five. És la primera vegada que persones d’aquest col·lectiu organitzen una lliga d’aquesta importància i magnitud.

 

La lliga està creada per a totes aquelles persones amb un certificat de discapacitat de qualsevol tipus que vulgui jugar al futbol indoor. Però això no impedeix que puguin apuntar-se també persones sense cap tipus de discapacitat. Com diu el lema del Li Five: futbol per tod@s!

 

Objectiu de la Lliga Inclusiva del Vallès

El que es busca és una lliga competitiva sense que hi hagi un equip superior sobre un altre rival. Els principals protagonistes són aquelles persones que en la vida han tingut dificultats per practicar aquest meravellós esport, el futbol indoor. Abans de res, es premia l’esportivitat i la tolerància respecte als rivals.

 

Cerimònia de premis

La cerimònia final va comptar amb un convidat de luxe, un jugador del Girona que juga en la 1a divisió del futbol espanyol, Aday Benítez. Aquest jugador representa com ningú al costat del seu equip el valor de l’esport i la superació.

 

El trofeu de campió de la 1a Lliga Inclusiva del Vallès del Li Five va ser pels ‘Els Saballuts’ del ‘FC Taina’. El premi a l’esportivitat va ser per ‘Els Pingus’, i el premi a l’esperit de superació va ser per al ‘FC Vallès’. Tots els participants es van portar obsequis i regals gràcies als col·laboradors del campionat, entre ells RoigSat. Va ser una jornada grandiosa on tothom va acabar feliç, una jornada que serà recordada sempre per una fi de temporada tan emotiva per a tots.

 

 

Això no acaba aquí! Entre maig i juny se celebra la Copa Inclusiva Li Five, amb inscripcions obertes per apuntar-se. Si tens un equip de mínim 8 jugadors o véns sense equip, apunta’t a aquest nou campionat!

 

Agraïments

Queda agrair a totes aquestes persones que han fet possible la 1a Lliga Inclusiva del Vallès. Monitors, jugadors, patrocinadors, organitzadors, etc. Donar les gràcies a tots ells per tot el treball que hi ha darrere i per posar tanta passió a aquest projecte, alguna cosa molt positiu que ajudarà a molta gent.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *