5 plantes que t’ajudaran a dormir millor

plantes que t'ajudaran a dormir millor.

Qui no ha patit alguna vegada insomni? És un greu problema per a moltes persones. Medicar-se no és la millor opció, encara que hi ha persones que no tenen més remei. Si pateixes d’insomni avui et donem una alternativa natural: 5 plantes que t’ajudaran a dormir millor.

Un de cada tres catalans ha apatit alguna vegada insomni transitori per problemes físics, emocionals o una alteració del rellotge biológic. Si és el teu cas i no t’agrada recòrrer als medicaments, a banda de prendre infusions medicinals per a l’insomni, et recomanem que posis a casa  testos amb algunes d’aquestes 5 plantes. A la llarga, t’ajudaran a dormir milor.

Les plantes, a banda de purificar l’aire i aportar oxigen durant la fotosíntesi, tenen algunes característiques curatives increïbles, com reduir l’ansietat. Una combinació perfecta que t’ajudarà a dormir millor.

1.- Valeriana: a més de prendre-la en infusió, la valeriana en planta també actua com a agent sedant, relaxant el sistema nerviós.

2.- Lavanda: ideal per reduir els nervis i l’ansietat. Pot tenir-la en un test, o utilitzar ambientadors d’oli de lavanda.

3.- Llengua de tigre: Absorbeix els òxids de nitrogen. És una de les plantes d’interior més resistents que existeix. Té fama d’indestructible.

4.- Heura anglesa: Redueix el tricloroetilè i el benzè, compostos orgànics volàtils perjudicials per a la salut.

5.- Potos: És una planta resistent que pot sobreviure amb poca llum i temperatures més fredes, allibera a l’aire de monòxid de carboni i formaldehid.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *