Aire condicionat i nens, precaucions mínimes

aire condicionat i nens

¿Recordes l’onada de calor de l’estiu passat? Si tens nens petits, segur que sí. La calor fa estralls entre els més petits. Per això convé conèixer tots els avantatges que l’aire condicionat pot oferir-nos i també la manera d’utilitzar-lo correctament. Aire condicionat i nens, tot el que has de saber

El major problema de l’aire condicionat no és que els nens passin fred, ja que això és una cosa que apel·la al sentit comú, sinó patir canvis bruscos de temperatura. I són aquests canvis de temperatura els que més afecten a les criatures. 

Tot i que cada nen té unes necessitats, en línies generals la temperatura ambient ideal és entre 20 ° i 24 ° C durant el dia i entre 19 ° i 21 ° a la nit.

Per aconseguir aquesta temperatura constant i evitar els canvis bruscos de temperatura és preferible instal·lar l’aire condicionat a tota la casa i no limitar-se a una sola habitació. Cal tenir en compte que el que més afecta la salut dels nostres fills és que hi hagi una diferència de més de 10 ° C entre un lloc i un altre.

Lògicament, hem de procurar que els nostres nens no rebin directament el raig de l’aire condicionat, una precaució que hem d’extremar en el cas dels nadons. També convé ventilar bé totes les habitacions de la casa per renovar l’aire.

Et recomanem, posar en funcionament l’aparell una hora abans de ficar al llit dels nens, perquè d’aquesta manera es refresqui l’habiatació i apagar-lo quan  dormen.

I posats a triar, convé que escullis un aparell amb sistema d’autoneteja de filtres, que evita l’aparició de bacteris i floridures en la unitat interior. Si no és així, hauràs netejar els filtres dels aparells d’aire condicionat dos o tres cops aquest estiu. Una bona opció és contractar un manteniment anual de l’aire conicionat, que t’asseguri el bon funcionament de l’aparell. Si a més tens calefacció a gas o gasoil, el pack clímax és ideal per a la teva llar.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *