Consells básics de Feng Shui a la llar

Feng-Shui

El Feng Shui pot aportar harmonia i vitalitat a la nostra llar. A continuació repassem les regles básiques d’aquesta filosofia xinesa per a que puguis aplicar-les a la teva llar.

El Feng Shui ens parla de viure en una casa comfortable i simple, on es prescindeixin dels elements inutilitzables, d’un espai airejat, net i lluminós, i de la necesària presència del aigua, plantes i del sol per un correcte flux de l’energia.

Aquestes són les regles bàsiques a aplicar a cada habitació de la llar, que pots posar en pràctica sense necessitat de fer grans reformes:

La porta d’entrada

Pel Feng Shui és un dels punts més importants. Idealment hauria d’estar enfocada cap al sud. Com en la majoria dels casos és impossible triar-ho, doncs la casa ja està contsruïda, s’aconsella col.locar una brújola prop de la porta i apuntant al sud.

Són perfectes les portes de fusta, amb plantes a prop, i amb una petita campana d’entrada. Intenta que aquesta zona estigui neta i buida.

La sala d’estar

Com a la resta de la casa, s’aconsella buidar-la d’objectes en desús. Per regla general, una habitació no hauria de tenir més de la meitat de l’espai ocupat per mobles.

Les habitacions

El Feng Shui recomana que el llit estigui a la paret nordest, però sense tocar-la. Si hi ha bigues damunt del llit, cap d’elles hauria de quedar projectada damunt la persona. S’aconsella tenir els mobles a parells i simétrics, i si hi hagués un mirall, millor rodó i ubicat a l’entrada.

La cuina

Són ideals les cuines del tipus kitchenette, o les colindants al menjador i delimitades per una taula de fusta. D’aquesta manera aconseguirem ajuntar els quatre elements bàsics del Feng Shui: metall (olles), aigua (aigüera), foc (cuina), terra i fusta.

És important també que la cuina tingui finestres, preferiblement prop d’on cuinem. En el cas de l’aigüera, millor una de forma rodona per a que l’aigua hi circuli lliurement. Vigila que  no hi hagi pérdues d’aigua ni humitat en excés.

El bany

Si tens un bany en suite, asegura’t que la porta estigui sempre tancada. Es recomana també tenir-hi una planta de clima humit, per neutralitzar les energies negatives que s’hi acumulin.

Apliques el Feng Shui a casa teva? Explica’ns la teva experiència.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *