6 avantatges dels radiadors tovallolers

radiadors tovallolers

No hi ha res millor a l’hivern que  sortir de la dutxa i eixugar-te amb una tovallola calenteta. Els radiadors tovallolers. ¿Per què no aprofitar l’escalfor del radiador per assecar també les tovalloles?  

El radiador perfecte pel bany

Quan vam sortir de la dutxa tendim a agafar la primera tovallola que ens agafa més a mà, i més en hivern on aquests segons que transcorren des que surts de la dutxa fins que et seques es fan eterns.

A l’hivern, si la calefacció de la nostra cambra de bany és més aviat minça,  sovint passa que quan agafes  la tovallola aquesta esta mullada. A l’estiu pot no important tant, però quan fa fred no resulta gens agradable. Amb un radiador tovalloler s’asseca la tovallola directament amb l’escalfor del radiador. A banda que ajuda a mantenir la humitat en l’ambient, sense necessita d’instal.lar un humificador.

Hi ha persones que tendeixen a deixar assecar les tovalloles al radiador de la calefacció, cosa que no és aconsellable ja que la tovallola pot quedar dura i encogir. A més, el radiador perd condensació i es produeix una pèrdua de calor a l’ambient. Els radiadors tovallolers estan especialment dissenyats per realitzar aquesta doble funció d’escalfar tant les tovalloles com el bany. 

Puc posar un tovalloler encara que la meva bany sigui petit? No només pots fer-ho sinó que a més optimitzaràs l’espai de què disposes. Hi tovallolers de diferents mides i alçades. A més, van enganxats a la paret de manera que podràs col·locar diverses tovalloles.

 No només són funcionals, sinó que a més s’adapten perfectament a la decoració del bany.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER

0 Comentaris

Deixar un comentari

Vols comentar?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *