Calefacció-nens

7 consells per fer servir la calefacció a una llar amb nens

Calefacció-nens

El mes de novembre arriba normalment amb la primera baixada brusca de les temperatures a la tardor, una antesala de l’hivern que ja es deixa notar, sobretot, als territoris d’alta muntanya i de forma més suau a la costa i altres indrets que estan al mateix nivell del mar. És el moment de posar en marxa la calefacció a la teva llar per aconseguir el màxim confort i evitar passar fred. Això sí, a les llars amb infants menors d’edat s’ha de tenir especial cura amb la temperatura escollida i l’ús de la climatització. Des de RoigSat t’expliquem alguns trucs per poder fer servir la calefacció de forma segura a una llar amb nens. I recorda que el manteniment de la teva caldera és molt important per evitar sorpreses desagradables quan les temperatures baixen, com quedar-se sense aigua calenta o amb els radiadors fora de servei.

Consells per fer servir la calefacció a una llar amb nens petits

A una casa amb infants menors d’edat és fonamental anar amb compte amb les temperatures i els aparells climatitzadors. Els nens són més sensibles a les sensacions tèrmiques de fred i calor, així que el problema no és tant que passin fred com que pateixin amb els canvis bruscs de temperatura. T’expliquem més en detall alguns consells que pots seguir a la teva llar.

  1. Fixa una temperatura constant. Per evitar problemàtiques és millor fixar els graus de temperatura més adients segons l’època de l’any. A la tardor i l’hivern es recomana que la temperatura oscil·li entre els 18 i els 22 graus.
  2. Revisa els equips periòdicament. Si contractes el manteniment de la teva caldera amb RoigSat podràs oblidar-te d’aquest consell. Els nostres professionals s’encarregaran de comprovar que la instal·lació funciona perfectament.
  3. Vigila que els nens no manipulin els aparells de climatització. És molt important que els infants tinguin difícil accedir als comandaments a distància, botons o altres estris que els hi permetin regular la temperatura, canviar-la o tocar altres opcions. També podrien patir cremades.
  4. Allunya els bressols i llits dels radiadors. Poden provocar un excés de calor, deshidratació, sequedat als ulls i també dificultar la conciliació del son.
  5. Evita els calefactors de gas o parafina. Ja que poden afectar a la salut dels més petits provocant problemes respiratoris i també a la seva pell.
  6. Ventila la llar cada dia. Un consell que serveix per a totes les situacions, llars i tipus de famílies, ja que permet eliminar les partícules en suspensió, evitar l’acumulació de virus i bacteris i millorar el rendiment de la climatització. Però en el cas de cases amb nens, és especialment important una bona ventilació per evitar que es contagiïn de malalties que poden debilitar el seu sistema immunitari.

Si a casa conviviu amb un nadó de pocs mesos, seguiu aquests altres consells.

T'HA AGRADAT AQUEST CONTINGUT? SUBSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER